Mutu, despre victoria cu Ungaria și greșelile mari de arbitraj

Mutu, despre victoria cu Ungaria și greșelile mari de arbitraj

Adrian Mutu a oferit prima reacție după victoria obținută sâmbătă seara de reprezentativa României în fața Ungariei, la Campionatul European de tineret.

„Unitatea definește această generație, iar această forță a grupului se arată în momentele dificile. E o victorie frumoasă obținută împotriva unei echipe agresive, o victorie cu care ne continuăm drumul și ne urmăm visul”, a spus Mutu în cadrul conferinței de presă de după meciul cu Ungaria.

"La pauză le-am zis să termine cu cadourile. Dar probabil oboseala și-a spus cuvântul în anumite faze deoarece am greșit unele pase ușoare. Le-am spus să se relaxeze, dar în același timp să dea intensitate paselor", a adăugat selecționerul.

ADVERTISING

Întrebat despre arbitraj, Mutu a spus: "Probabil că arbitrul nu a prins cea mai bună zi, dar chiar și așa am reușit să câștigăm meciul. Faultul de la golul lor s-a produs chiar sub ochii mei".

România s-a impus în meciul disputat sâmbătă seara cu Ungaria, în cadrul Grupei A de la Campionatul European de tineret.

„Tricolorii mici” au câștigat cu 2-1 la Budapesta, după un meci cu un arbitraj discutabil.

Cu această victorie, România a ajuns la 4 puncte strânse în două etape și privește cu mare atenție duelul dintre Olanda și Germania, programat în această seară.

ADVERTISING

Primele două clasate din grupă obțin biletele pentru faza eliminatorie din vară.

Ultimul meci din grupă pentru România va avea loc marți, contra Germaniei.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇