Simona Halep s-a retras de la Miami din cauza unei accidentări

Simona Halep s-a retras de la Miami din cauza unei accidentări

Simona Halep a luat decizia de a se retrage de la Miami Open din cauza unei accidentări la umăr.

Cu doar câteva ore înainte de meciul cu Anastasija Sevastova, din turul trei al turneului de simplu de la Miami, tenismena noastră a hotărât să nu riște o accidentare mai gravă.

Sportiva noastră a primit mai multe îngrijiri medicale la umăr în timpul meciului cu Caroline Garcia, dar a părut că se simte bine ieri în proba de dublu. Din păcate, Simona nu poate evolua însă la capacitate maximă din cauza acestei probleme, după cum ea anunță.

ADVERTISING

"Îmi pare rău că trebuie să mă retrag atât din proba de simplu, cât și din cea de dublu de la Miami, dar accidentarea nu-mi permite să evoluez la nivelul la care aș vrea. Sunt tristă că nu pot continua turneul. Am venit aici cu gândul să joc multe meciuri, dar din nefericire nu pot. Sper să mă întorc anul viitor mai sănătoasă și mai bună.

Vrea să le mulțumesc organizatorilor Miami Open și WTA pentru eforturile depuse în organizarea acestui turneu și de a ne face să ne simțim în siguranță", a spus Simona, potrivit WTA.

Simona a disputat două meciuri la Miami, ambele câștigate:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

3-6, 6-4, 6-0 cu Caroline Garcia în turul doi al probei de simplu;

7-5, 7-5 cu Elise Mertens și Aryna Sabalenka în primul tur al probei de dublu, unde a jucat alături de Angelique Kerber.

Anastasija Sevastova, la simplu, și perechea Jelena Ostapenko/Lyudmyla Kichenok, la dublu, au avansat în runda următoare fără să joace după retragerea Simonei.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!