Mirel Rădoi, iritat și supărat la primul interviu de după Anglia - România: Nu se așteptau să le punem astfel de probleme

Mirel Rădoi, iritat și supărat la primul interviu de după Anglia - România: Nu se așteptau să le punem astfel de probleme

Mirel Rădoi a fost din nou nemulțumit și cumva iritat la primul interviu pe care l-a acordat după un nou meci pierdut de naționala României, scor 0-1 în amicalul de gală disputat cu Anglia.

A fost a patra înfrângere la rând pentru Rădoi pe banca României, după un meci în care, de data aceasta, prestația elevilor săi a fost una onorabilă.

"A fost o partidă intensă, echilibrată, am avut situațiile noastre. Am încercat să ne facem jocul. Dacă sunt supărat, sunt pentru că reușim să ajungem în fața porții, dar nu să înscriem. A fost un joc echilibrat, dar cred că puteam să avem alte decizii în unele momente", puncta în primă fază Rădoi la televiziunea ProX.

ADVERTISING

România a fost învinsă la limită de Anglia într-un meci amical, după o prestație onorabilă

Întrebat despre această serie neagră de 4 înfrângeri la rând, Rădoi a părut cumva iritat: "Și care-i întrebarea? Mă bucur de jocul din seara asta, avem pe ce construi în următoarea fereastra. Nu discut de arbitraj, dar discutăm de penalti și la Ivan, dacă s-a dat la Chiricheș. Jucătorul nostru are o tăietură destul de mare, i-a venit cu cotul în cap. Cred că trebuie să ținem cont și de asta. Mă bucură jocul, am avut determinare, personalitate, putem merge cu încredere la meciurile din septembrie. M-a bucurat că în fiecare moment am avut construcție elaborată", mai adăuga fostul căpitan stelist.

Pentru România urmează revenirea în preliminariile pentru CM 2022, iar primul meci va fi în deplasarea din Islanda, pe 2 septembrie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"N-a fost un debut fericit pentru Căpușă. Era clar la faza aia că trebuie să mai aștepte puțin, a plecat prea devreme. Poate învață din asemenea momente", a ținut să adauge la final și câteva cuvinte despre Căpușă, fundașul de la Chindia care a făcut primul penalti, Rădoi.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Roger Federer s-a retras de la Roland Garros

Surprizele alese de Mirel Rădoi în echipa de start pentru amicalul cu Anglia

Doi tineri au rămas blocați în zăpadă pe Brâna Caraimanului: Salvamontiștii îi avertizează pe turiști

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!