Manchester United este ultima în Anglia după 30 de ani: ”Am aruncat planul la gunoi!”

Manchester United este ultima în Anglia după 30 de ani: ”Am aruncat planul la gunoi!”

Manchester United are un început catastrofal de sezon, fiind ultima în clasamentul Premier League după două etape, ceea ce nu s-a mai întâmplat de 30 de ani.

Gruparea antrenată de pe bancă de olandezul Erik ten Hag, 52 de ani, a mutat toată responsabilitatea pe jucători, care nu au fost în stare să facă mare lucru. Și asta exact ca în primul meci, când diavolii roșii erau răpuși de Brighton cu scorul de 2-1.

Cristiano Ronaldo a fost titular sâmbătă în umilința cu Brentford, scor 0-4, însă nu a avut nicio mare realizare pe gazon.

United este pe 20 în Premiership, pentru prima dată în istorie din august 1992! Plus patru înfrângeri consecutive în campionat, dacă le contorizăm și pe ultimele două din sezonul trecut, o premieră în ultimii 43 de ani.

ADVERTISING

„Jocul arată ca un gunoi, un joc sărac, standardul nostru e mult mai sus. Trebuie să-ți asumi responsabilitatea, ca echipă și ca individualități, și n-am făcut-o! Din primul minut e nevoie de concentrare maximă și n-am avut-o. I-aș fi putut schimba și pe ceilalți opt după pauză. Jucătorii valoroși ar fi trebuit să fie mai buni. Poți avea un plan, dar planul a fost aruncat la gunoi. Nu mă înțelegeți greșit, antrenorul e și el vinovat”, a tunat la televiziunea beIN Sports olandezul, după joc.

De asemenea și fostul mare căpitan Gary Neville a declarat după joc la SkySports: „Au arătat ca o echipă de copii în fața uneia de bărbați. Dacă v-ați gândit că nu se poate mai jos, priviți aici!”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!