Debut de coșmar pentru Ten Hag la Manchester United

Debut de coșmar pentru Ten Hag la Manchester United

Manchester United s-a făcut de râs la debutul Premier League, noul sezon 2022/2023, cu o înfrângere poate neașteptată pe teren propriu în fața celor de la Brighton.

Formația lui Florin Andone s-a impus pe Old Trafford cu 2-1, după golurile semnate de Gross în minutele 30 și 39. United a marcat doar prin autogolul lui Mac Allister, minutul 68.

Ronaldo a fost rezervă la United, dar a intrat în minutul 53, fără însă să dinamiteze jocul în vreun fel. Trebuie spus că  Cristiano Ronaldo a fost un car de nervi după ce a fost lăsat pe banca de rezerve de noul său antrenor. Iar prestaţia sa a fost una sub nivelul aşteptărilor, nota sa fiind 6, după cum a notat presa britanică.

ADVERTISING

Andone nu a fost în lotul oaspeților, de care cel mai probabil se va despărți în această vară.

Este prima înfrângere la chiar primul joc oficial pentru noul antrenor olandez Erik ten Hag de la United, cel care a venit în această vară de la Ajax și a promis o adevărată revoluție în jocul diavolilor roșii.

United speră să își ia revanșa data viitoare în Premier League când va merge în deplasare la Brentford. Tot duminică, Leicester a remizat cu cei de la Brentford, scor 2-2.

ADVERTISING

Ten Hag e primul antrenor din 2014 încoace care începe un nou sezon cu o înfrângere la Man.United, după Louis van Gaal, tot olandez, care pierdea cu Swansea atunci la debut, scor 1-2.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!