LPF a anunțat echipa etapei a 10-a din Superligă

LPF a anunțat echipa etapei a 10-a din Superligă

Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat, astăzi, echipa ideală a etapei cu numărul 10 din Superligă.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 10-a:

PORTAR

Horațiu Moldovan (Rapid / 24 de ani) - Chiar dacă Rapid a pierdut, a avut alte șase intervenţii prin care a limitat diferenţa de scor.

FUNDAŞI

Radu Negru (FC U 1948 / 23 de ani) - A consumat multă energie pe durata meciului, iar rezultatul a fost o prestaţie foarte bună.

Andrei Burcă (CFR Cluj / 29 de ani) - A dovedit şi în derby-ul etapei că este un fundaş de mare valoare. Un jucător exponenţial pentru defensiva clujenilor din toţi ani.

ADVERTISING

Ionuț Stoica (FC Hermannstadt / 34 de ani) - A marcat în prelungiri golul care le-a adus sibienilor a cincea victorie în acest sezon.

Raul Opruț (FC Hermannstadt / 24 de ani) - A fost fundaşul stânga cu cel mai mare index Instat, 259. A avut un procent de 90 % pase corecte şi a câştigat 18 dueluri, dintre care nouă în atac.

MIJLOCAŞI

Tudor Băluță (Farul / 23 de ani) - "Profesorul", aşa cum l-a alintat Hagi, redevine jucătorul din precedenta perioadă petrecută la Ovidiu. După pasa decisivă de runda trecută, acum a marcat pentru întâia oară în acest sezon.

ADVERTISING

Karlo Muhar (CFR Cluj / 26 de ani) - Reuşita prin care a deschis scorul în derby-ul cu Universitatea Craiova poate candida cu şanse mari la cel mai frumos gol din runda a 10-a.

Constantin Grameni (Farul / 19 ani) - A înscris pentru a treia oară în ediţia curentă şi este golgheterul surpriză al dobrogenilor din primele 10 runde.

ATACANŢI

Gabriel Iancu (FC U 1948 / 28 de ani) - A fost cel mai bun jucător din duelul FC U Craiova 1948 - Rapid, meci în care a oferit o pasă decisivă de geniu.

ADVERTISING

Mario Rondón (Sepsi OSK / 36 de ani) - Veteranul din atacul echipei antrenate de Cristiano Bergodi a contribuit la succesul covăsnenilor cu un gol şi un penalty scos.

Ely Fernandes (U Cluj / 31 de ani) - A înscris golul care a adus Universităţii Cluj primul succes din acest sezon. A fost a 10-a reuşită din carieră în Superliga României.

ANTRENORUL ETAPEI

Ilie Poenaru (UTA Arad / 45 de ani) - Arădenii au reuşit primul succes pe teren advers şi au ajuns la patru partide consecutive fără înfrângere, rezultate în urma cărora au urcat pe loc de play-off.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇