Loți Boloni critică naționala lui Edi Iordănescu: „Nu cred că acolo este locul nostru”

Loți Boloni critică naționala lui Edi Iordănescu:  „Nu cred că acolo este locul nostru”

Ladislau Boloni a comentat situația României din grupa de Nations League după ultimul egal realizat în Finlanda și înaintea ultimei partide din campanie, luni seara, acasă cu Bosnia.

Antrenorul lui Metz din Ligue 2, propus la națională chiar înaintea lui Edi Iordănescu, spune că naționala nu e pe locul pe care ar trebui să fie.

„Ultimul loc în grupă nu este niciodată entuziasmant. Pas înainte tricolorii nu pot să facă, dar să sperăm că obţin o victorie, iar Finlanda nu face mai mult de egal în deplasare.

ADVERTISING

Nu cred că acolo este locul nostru, dacă ar pica să spunem România în Liga C, dar evenimentele au făcut ca echipa naţională să ajungă în această situaţie. Prima dată s-a vorbit despre primul loc, apoi despre primele două locuri", a fost declarația făcută de Boloni pentru Prima Sport.

România nu trebuie să piardă meciul de luni cu Bosnia, iar Finlanda să nu câștige cu Muntenegru, pentru ca echipa noastră să nu retrogradeze în Liga C din Nations League.

Decizia lui Ionuț Lupescu în ce privește o nouă candidatură la șefia FRF

ADVERTISING

„Este un subiect pe care nu doresc să îl comentez, ţine de FRF şi conducători, trebuie să acceptăm ce ei vor decide. Prea multe schimbări nu sunt bune şi nu vreau să intru în asemenea discuţii”, mai adaugă Boloni în ceea ce privește decizia FRF de a nu-i impune niciun obiectiv lui Edi Iordănescu la naționala României.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!