Decizia lui Ionuț Lupescu în ce privește o nouă candidatură la șefia FRF

Decizia lui Ionuț Lupescu în ce privește o nouă candidatură la șefia FRF

Ionuț Lupescu, fostul important mijlocaș al Generației de Aur, a luat o decizie finală în ceea ce privește o eventuală nouă candidatură pentru președinția FRF.

Fostul dinamovist și vicepreședinte FRF respinge cu vehemență o nouă candidatură, asta după ce a pierdut categoric acum 4 ani lupta cu actualul șef al Federației, Răzvan Burleanu.

El anunță că ar vrea din toamnă să ocupe o funcție de conducere în cadrul unui club: „E singurul lucru pe care încă nu l-am făcut în fotbal, în rest le-am făcut cam pe toate. Am avut vreo două-trei, discuții, dar n-au fost ceea ce am vrut eu. Cu UEFA nu mai am nicio legătură de când am mers în Arabia Saudită. După 15 ani, am decis să-mi iau o vacanță mai lungă, de câteva luni, apoi vom vedea din octombrie ce va fi.

ADVERTISING

Nu mă mai interesează de Federație. Poate să fie Burleanu și la al patrulea mandat, pe mine nu mă mai interesează. Problema e că marea majoritate a membrilor, 270, câți or fi, sunt de aceeași speță. Te întrebi de ce fotbalul la nivel de copii și juniori este unde este, de ce nu avem educație cum trebuie pentru antrenori, de ce competițiile noastre nu sunt așa cum ar trebui să fie. Sunt oameni paraleli cu fotbalul! Am venit, am încercat, nu s-a vrut, acum la revedere! Să facă alții, nu-i nicio problemă”, a declarat Lupescu într-o intervenție la DigiSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Lupescu a avut o funcție de conducere în cadrul UEFA pentru peste 6 ani și jumătate înainte de a candida la șefia FRF, în aprilie 2018, când a strâns atunci doar 78 de voturi.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!