Loți Boloni a ratat debutul său pe banca lui Metz după ce a fost infectat cu noul coronavirus

Loți Boloni a ratat debutul său pe banca lui Metz după ce a fost infectat cu noul coronavirus

Antrenorul român Ladislau Boloni nu a putut sta pe banca francezilor de la FC Metz sâmbătă seara în debutul noului sezon de Ligue 2.

Fostul selecționer al naționalei României a fost infectat cu COVID-19 după ce a participat în urmă cu o săptămână la evenimentul denumit Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad.

Metz a început cu dreptul noul sezon și a răpus-o pe Amiens, scor 3-0 pe teren propriu. Antrenorul român a fost testat pozitiv la noul coronavirus la începutul acestei săptămâni, după ce pe 22 iulie a fost prezent în România la același eveniment unde a participat și premierul maghiar Viktor Orban.

Informația a fost prezentată de secundul său Christophe Delmotte, care spera, în urmă cu două zile, ca Boloni să poată lua loc pe banca lui Metz la debutul cu Amiens: “A fost testat pozitiv luni. Sperăm să fie alături de noi la meciul de sâmbătă. Timing-ul ar trebui să fie bun. Este puternic, plin de vitalitate, aşa că va fi acolo”, declara Delmotte, conform Le Républicain Lorrain.

ADVERTISING

Metz s-a impus cu golurile semnate de Gueye, Mikautadze și Niane.

Delmotte dezvăluia după joc că a ținut tot timpul legătura cu Loți Boloni: “Am comunicat, chiar dacă au fost câteva interferenţe, dar până la urmă am reuşit. A fost un meci pe care puteam să-l gestionăm şi mai bine. Au fost momente când ne-a lipsit controlul”.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!