Italienii au încredere în Tătărușanu, care va reveni în poarta lui Milan: „E din nou momentul lui”

Italienii au încredere în Tătărușanu, care va reveni în poarta lui Milan: „E din nou momentul lui”

Portarul român Ciprian Tătărușanu va reveni între buturile celor de la AC Milan, după ce portarul titular Mike Maignan s-a accidentat în meciul din UEFA Nations League pe care Franța l-a disputat împotriva Austriei.

Francezul nu va evolua în următoarele câteva meciuri, iar asta îl va face pe Tătărușanu titular.

Iar cei de la Gazzetta dello Sport au vorbit la superlativ despre fostul căpitan stelist: „E din nou momentul lui ‘Tătă’, portarul tăcut. Cu Maignan accidentat, e din nou momentul românului, care sezonul trecut a apărat penaltiul lui Lautaro. Nu se încadrează în tiparul portarului excentric. Tătărușanu e un om discret, vecinul perfect, rezerva de încredere. Când îl chemi să rezolve o problemă, o face și se retrage fără să spună vreo vorbă.

ADVERTISING

Așa a fost sezonul trecut. Maignan s-a accidentat și a stat câteva luni. Nicio problemă, pentru că joacă ‘Tătă’. A apărat un penalti în derbi și a evoluat în nouă meciuri, fără să-i facă pe Pioli sau pe fani să tremure”, notau cei din presa peninsulară.

Următorul meci al lui Milan în Serie A va fi pe 1 octombrie, sâmbăta viitoare, în deplasare la Empoli, acolo unde Tătă va avea un duel cu alt român, Răzvan Marin.

14 meciuri a evoluat portarul român pentru AC Milan, în toate competițiile.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!