România învinge clar Chile, la diferență de 25 de goluri, la Campionatul Mondial de handbal

România învinge clar Chile, la diferență de 25 de goluri, la Campionatul Mondial de handbal

România a învins clar, fără drept de apel, naționala statului Chile, scor 44-19, în primul meci din grupele Campionatului Mondial de handbal feminin.

Tricolorele lui Florentin Pera nu le-au dat nicio șansă adversarelor care au arătat un nivel mult scăzut față de jucătoarele din naționala României. A fost, practic, un meci de antrenament pentru România, unul în care handbalistele nu s-au întrebuințat foarte serios.

Eliza Buceschi, desemnată omul meciului la final, a fost cea mai bună marcatoare a României contra naționalei statului Chile.

ADVERTISING

Alexandra Dindiligan și Lorena Ostase, cu câte cinci goluri, au urmat-o pe Eliza Buceschi în topul marcatoarelor din naționala României

Urmează meciurile cu Serbia (3 decembrie) și cu Danemarca (5 decembrie) pentru naționala României. În grupele principale se califică primele trei clasate din grupa E a Campionatului Mondial.

ROMÂNIA - CHILE 44-19

Min. 60 - Final! Victorie en-fanfare pentru România, 44-19, 25 de goluri diferență.

Min. 56 - România a trecut de borna de 40 de goluri, e 41-16 cu câteva minute înainte de final.

ADVERTISING

Min. 51 - Nu se mai pune problema învingătoarei la cum arată jocul! România n-are milă de Chile, pe care o conduce cu 39-15. Eliza Buceschi, cu șase goluri, a ajuns cea mai bună marcatoare din lotul lui Florentin Pera în meciul cu rivala sud-americană.

Min. 46 - Diferența de 20 de goluri în favoarea României se menține, tabela arată în prezent 35-15.

Min. 40 - Începutul reprizei secunde a adus câteva ratări din partea tricolorelor, în România conduce cu 32-12, diferență de 20 de goluri. Cea mai mare diferență înregistrată până acum în partidă.

ADVERTISING

Min. 36 - Repriza a doua a început cu tot cu România în atac și cu gol marcat. E 29-10, diferență de 19 reușite între cele două echipe.

Min. 31 - A început repriza a doua.

Min. 30 - Pauză. 25-6 pentru România după 30 de minute de handbal excelent, cu un adversar care nu a pus probleme mai deloc. Sonia Seraficeanu (4 goluri), Crina Pintea, Alexandra Dindiligan și Eliza Buceschi (toate cu câte 3) sunt cele mai bune marcatoare ale României în prima repriză.

Min. 26 - Florentin Pera a început să menajeze din jucătoare și, totuși, scorul continuă să fie clar în favoarea României. Conducem cu 23-5 în meciul de debut din gurpele Campionatului Mondial.

Min. 21 - Continuă galopul de sănătate, 18-4 pentru România, diferență de 14 goluri deja! Sonia Seraficeanu este cea mai bună marcatoare a tricolorelor, cu patru reușite.

Min. 16 - România pune deja o diferență de 12 goluri între selecționata noastră și adversarele din Chile, e 15-3 pentru tricolore. Un meci facil pentru echiap lui Florentin Pera.

Min. 11 - Tricolorele se distrează cu adeversarele, scorul ia proporții, este deja 10-2 pentru elevele lui Florentin Pera.

Min. 6 - România a început tare și conduce deja cu 6-2, Alexandra Dindiligan fiind cea mai bună marcatoare până acum, cu 3 reușite.

Min. 1 - A început meciul.

România debutează vineri, 1 decembrie, chiar de Ziua Națională, la a 26-a ediție a Campionatului Mondial de handbal, împotriva naționalei statului Chile.

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lotul lui Florentin Pera, selecționerul naționalei României, este incertă pentru meciul cu Chile.

România face parte din grupa E a Campionatului Mondial, alături de Danemarca, Serbia și Chile.

După meciul cu naționala statului Chile, România umrează să întâlnească Serbia (3 decembrie) și Danemarca (5 decembrie).


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇