Liga 1: FCSB a pierdut pe teren propriu cu Academica Clinceni!

Liga 1: FCSB a pierdut pe teren propriu cu Academica Clinceni!

Academica Clinceni a produs surpriza etapei și a învins-o pe FCSB, lidera Ligii 1, scor 1-0 pe Arena Națională, în etapa cu numărul 22 din stagiunea competițională 2020/2021.

Singurul gol a fost reușit de Jutrici în minutul 60, după un corner de pe flancul drept.

Academica Clinceni a început cu foarte mult tupeu partida de pe Arena Națională, amenințând în dese rânduri poarta lui Andrei Vlad și având chiar șansele de gol ale primei părți. Puțin debusolată a părut FCSB în startul partidei, în plus se simțea faptul că roș-albaștrii nu se așteptau la o asemenea ripostă din partea ilfovenilor.

ADVERTISING

Rusescu a ratat o șansă mare în minutul 27, când fostul fotbalist de la FCSB a trimis razant alături, dintr-o poziție ideală de la circa 10-11 metri.

Steven Gerrard e furios și îl atacă și pe Ianis Hagi după Hamilton - Rangers: ”Am arătat mai bine cu rezervele pe teren!”

Moruțan a primit pe final de primă parte și un galben pentru o simulare și mitanul se încheia cu impresia generală că FCSB a fost dominată de echipa de pe locul 6 din Liga 1.

Și chiar dacă FCSB începea mai bine partea secundă, mult mai ofensiv, mult mai la poarta și pe poarta lui Vîlceanu, făcând și trei schimbări e drept, cu Cristea, Perianu și Vukusici în plus pe teren, cei de la Clinceni au fost cei care au marcat.

GOOOL! FCSB - Clinceni 0-1. Oaspeții dau lovitura din corner

Se întâmpla în minutul 60, când Jutrici, la prima atingere de balon, marca cu capul după un corner de pe flancul drept, reluând atât de simplu de pe lângă un Ovidiu Popescu total inactiv.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Și s-a terminat 0-1, perfect meritat am spune, Clinceni a fost echipa mai proaspătă, mai activă în joc, mai ales în atac. Atacurile celor de la FCSB au fost sterile, nimic concret, nimic periculos pentru Vîlceanu.

Este prima înfrângere pe teren propriu pentru FCSB, în acest sezon, după 9 victorii și o remiză. Este și o premieră, Clinceni învinge pentru prima dată pe roș-albaștrii, de la promovarea în L1.

Programul încărcat începe să-și spună cuvântul la FCSB, care joacă din 3 în 3 zile, sau din patru în patru zile, urmând ca următoarea partidă să fie cu Dinamo, iarăși, miercurea viitoare în Cupa României.

ADVERTISING

Clinceni urcă până pe locul 5 în prima ligă, având 33 de puncte, 5 peste locul 7, loc care nu ar mai prinde play-off-ul.

Dacă CFR Cluj va câștiga mâine seară la FC Botoșani, atunci va prelua ea primul loc în campionat, peste FCSB.

Echipele de start:

FCSB: Vlad - Ov Popescu, Haruţ, Miron, Radunovici - Simion, Olaru, Moruţan - Oct. Popescu, Tănase, Fl. Coman.

Academica Clinceni: Vâlceanu - Pashov, Gardoş, Patriche, Pîrvulescu - Popa, Moulin, Ventura, Cordea - Chunchucov, Longher.

Arbitru: L.Rusandu.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Dennis Man a bifat o repriză întreagă pentru Parma. Ce evoluție a avut românul cumpărat cu 13 milioane de euro de la FCSB

Condițiile în care Simona Halep poate reveni pe locul 1 mondial WTA, după Australian Open

Iulian Fota: Asistăm la o reașezare a lumii, marea miză a negocierilor e Rusia. Bătălia pe care România trebuie să o câștige acum - Interviu

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!