Ianis Hagi, dezvăluiri despre coșmarul pe care l-a trăit: "Groaznice sentimente"

Ianis Hagi, dezvăluiri despre coșmarul pe care l-a trăit: "Groaznice sentimente"

Ianis Hagi a vorbit fără perdea despre coșmarul pe care l-a trăit.

Fotbalistul român a fost accidentat grav în ianuarie 2022 și a lipsit un an de pe teren.

De atunci, Ianis nu a mai revenit la cea mai bună formă a sa, însă spune că perioada i-a prins bine deoarece s-a maturizat.

"Cred că și pe teren, și în afara terenului, m-am maturizat. Uite, toată lumea știe că viața de fotbalist e scurtă, auzi mereu asta, trebuie să profiți de fiecare minut, să alergi mereu spre următorul antrenament, meci, trofeu… Dar când simți pe pielea ta, foarte concret, sentimentul acesta, e deja altceva! Eu timp de un an n-am simțit că mai am următorul antrenament, meci, sezon, următoarea convocare la națională! Nu mai urma acel ceva spre care să alerg! Simțeam că totul s-a oprit, pentru mine.

ADVERTISING

Băi, deci astea sunt sentimentele de final de carieră! Groaznice sentimente! Dar le-am învins! Cât de urât poate să fie! Vrei să joci și… nu te mai lasă corpul! M-a maturizat mult asta. Pentru că acum nu mă mai gândesc la faptul că urmează un nou antrenament, un nou meci, ci tratez fiecare antrenament și meci ca și cum ar fi ultimul! Trebuia să profit de fiecare minut? Acum profit de fiecare secundă!", a spus Ianis Hagi pentru ProSport.

Pentru că nu și-a revenit la cea mai bună formă, Rangers l-a trimis pe Ianis sub formă de împrumut la Alaves.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ianis nu a marcat încă pentru gruparea din Spania.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇