FRF contestă decizia luată de UEFA după izbucnirea conflictului din Israel

FRF contestă decizia luată de UEFA după izbucnirea conflictului din Israel

Federația Română de Fotbal a contestat decizia UEFA luată după izbucnirea conflictului din Israel.

Directorul tehnic Mihai Stoichiță a afirmat că meciurile din preliminariile pentru EURO 2024 trebuiau să se joace în același timp. FRF este nemulțumită că partida Israel – Elveția a fost amânată de UEFA după izbucnirea conflictului armat din această țară.

Stoichiță spune că Israel este avantajată deoarece va ști deja rezultatele României cu Belarus și Andorra când va întâlni Elveția.

"S-a amânat, ce poți tu să faci? Astea sunt deciziile UEFA. Ar fi fost bine să se joace pentru că, în mod normal, toate meciurile trebuiau să se joace în același timp, ca să nu se lase loc de interpretări. Când o să jucăm cu ei o să jucăm la ei sau tot așa? Sunt lucruri care nu pot fi definite. Asta e, trebuie să ne supunem. Ținând cont de gravitatea evenimentelor care sunt acolo… Ce să faci?

ADVERTISING

Eu aș fi preferat să se joace toate meciurile în același timp. Așa cum își face toată lumea socoteli, și tu, și eu, și Edi Iordănescu, și toată lumea din Federație, așa își fac și israelienii. Altfel îți faci calculele când se joacă toate meciurile odată și știi rezultatele. Așa, ei vor știi rezultatele noastre cu Belarus și cu Andorra", a spus Stoichiță la Fanatik Superliga.

UEFA nu a anunțat momentan când se va disputa meciul dintre Israel și Elveția.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇