Fotbalistul aspru criticat după decizia de a pleca de la FCSB: "L-au interesat doar banii!"

Fotbalistul aspru criticat după decizia de a pleca de la FCSB: "L-au interesat doar banii!"

Un fotbalist talentat care altădată era adus drept o mare speranță la FCSB s-a despărțit recent de clubul roș-albastru.

Fundașul central Denis Haruț (25 de ani) a plecat de la FCSB în această vară și a semnat cu Sepsi o înțelegere valabilă până în 2026. Despărțirea s-a produs după ce jucătorul moldav nu mai avea șanse de titularizare, iar FCSB l-a adus și pe Mihai Popescu de la Farul.

Haruț era adus de FCSB de la FC Botoșani în 2021 pentru suma de 660.000 de euro, însă el nu s-a impus nicio clipă la campioana României.

ADVERTISING

Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoșani, îl critică pe fotbalist, despre care spune că a irosit toți acești ani în care putea juca titular meci de meci la altă echipă: ”Eu am vorbit cu Denis acum 2-3 ani. I-am dat un sfat prietenesc. El trebuia să joace cumva în perioada asta. Faptul că nu a jucat și a ținut atât de mult de banii aia de la FCSB ne duce cu gândul în alte direcții. Nu te interesează viața sportivă? L-au interesat doar banii. Asta îl costă acum. Noi aveam mare încredere în el. Putea să joace și fundaș dreapta, și fundaș central, și mijlocaș în fața apărării. Cumva în toate aceste poziții apăreau probleme: ba nu era înalt, ba nu alerga… Nu era nici alergător pentru a juca în bandă și nici înalt pentru a sta în centru.

ADVERTISING

El e un copil foarte fain, un fotbalist foarte bun. A pierdut însă mult timp. A pierdut 3 ani din viață. De la 23 la 26 de ani… Va avea de plătit multe din greșelile lui. Eu sper însă să își revină pentru a deveni un fotbalist important. Eu nu înțeleg de ce nu a vrut să plece”, a punctat Valeriu Iftime, pentru cotidianul Fanatik.

Denis Haruț a fost legitimat de-a lungul carierei sale la FCSB, Sepsi OSK, FC Botoșani și ACS Poli Timișoara. El a și debutat de altfel la Sepsi OSK în Liga 1, la o zi de la anunțul transferului fundașului. Denis Haruț a fost introdus de Valentin Suciu în finalul meciului cu FC Botoșani, scor 3-0, în etapa a 9-a din SuperLiga.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!