Denis Alibec, ceartă pe teren cu un coechipier de la Farul. Atacantul naționalei a recunoscut: „Mă cunoașteți!”

Denis Alibec, ceartă pe teren cu un coechipier de la Farul. Atacantul naționalei a recunoscut: „Mă cunoașteți!”

Farul Constanța a remizat sâmbătă seara în Liga 1 cu cei de la Petrolul Ploiești, scor 1-1, iar Denis Alibec a ieșit în evidență.

Atacantul naționalei României a reușit performanța să se certe pe teren cu un coleg de echipă, e vorba de armeanul Narek Grigoryan (23 de ani), în prima repriză a partidei cu prahovenii. Gică Hagi a decis să îl trimită titular pe Alibec, în premieră, după ce în ultimele 3 partide a fost introdus în repriza secundă, asta de când a revenit în România din aventura sa din Qatar.

ADVERTISING

În minutul 22, la o fază ofensivă, Grigoryan a preferat altă variantă, în loc să îi paseze lui Alibec. Fostul stelist și-a ieșit total din fire, s-a dus glonț către armean pentru a țipa la el și a-i reproșa că nu l-a ajutat cu pasa. Mai mult, arbitrul Iulian Călin s-a dus imediat către cei doi pentru a-l calma pe Alibec. Antrenorul Gică Hagi, mirat și el de pe bancă, a ridicat mâinile și i-a strigat atacantului: „Hei, ce faci?”.

Moment hilar la Ploiești. Grigoryan și Alibec s-au luat la ceartă pe teren sub privirile lui Hagi

După joc, Alibec a recunoscut conflictul și a declarat că la pauză și-a cerut scuze pentru ieșirea sa total necontrolată: ”Mă cunoașteți, știți că sunt nervos, dau totul pe teren și sunt supărat când nu sunt răsplătit pentru asta. Da, ne-am împăcat, trece imediat. Mi-am cerut scuze la pauză și nu e nicio problemă. Cred că trebuie să avem mai multă încredere în noi, să credem că putem prinde play-off-ul, dar dacă vom continua așa, va fi greu”, a declarat Denis Alibec, la finalul partidei, la Digi Sport Special.

ADVERTISING

În etapa a 9-a din Superliga, Farul a scos un egal în deplasarea de la Petrolul, care e pe 5 în Liga 1, iar marinarii sunt pe 11 cu 9 puncte bifate până acum.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!