Dan Petrescu anunță noul obiectiv al celor de la CFR Cluj

Dan Petrescu anunță noul obiectiv al celor de la CFR Cluj

Antrenorul multiplei campioane a României, Dan Petrescu a anunțat un obiectiv neașteptat pentru gruparea din Gruia, care duminică va da piept cu FCSB, pe teren propriu.

Echipa feroviară a pierdut patru jucători importanți în această vară, pe Răzvan Sava, Philip Otele, Daniel Bîrligea și Karlo Muhar. Chiar și așa, Super Dan spune că e mulțumit de lotul pe care îl are acum și că speră că nu va mai pleca niciun jucător din tabăra „feroviarilor”.

El dezvăluie într-o conferință de presă un obiectiv am putea spune surprinzător pe care îl are CFR Cluj pentru acest sezon regular de Liga 1: „Jucăm împotriva campioanei, e cel mai bun test, vedem unde suntem. E clar că e un meci important, nu decisiv. Mai sunt foarte multe meciuri, dar e important să câștigăm și să avem un moral bun după aceea. Cred că a fost cel mai bun portar din România anul trecut a fost Sava. Cu cei trei jucători (n.r.- Philip Otele, Daniel Bîrligea și Karlo Muhar) care au marcat vreo 45 de goluri împreună am fi fost mai puternici, dar, în același timp, cred în continuare că avem un lot competitiv, un lot foarte bun, cu doi jucători pe post. Sper să nu mai plece nimeni, cred că mai sunt țări unde pot pleca.

ADVERTISING

Dacă vor rămâne jucătorii de acum, sunt jucători buni. Sunt mulțumit, chiar dacă am fi fost mult mai puternici cu cei trei, dar trebuie să înțelegem situația. Sunt convins că ne putem batem pentru obiectiv. Trebuie să ne gândim toți ca obiectivul să fie play-off-ul, pentru că o să fie bătaie mare. După care putea avea alte pretenții, cum am avut mereu. N-ar trebui să ne gândim prea departe. Trebuie să o luăm pas cu pas acuma. Avem un lot foarte bun. Dacă jucătorii vor rămâne sănătoși, eu cred că vom putea face față pe două fronturi, în campionat și în Cupa României. Eu vă zic cum văd eu situația, să ne gândim la play-off! Chiar dacă lumea o să râdă și iar o să zică nu știu ce, asta e realitatea. Trebuie să ne batem la play-off pentru că e bătaie mare acolo, cel puțin 10 echipe văd eu”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj - FCSB.

ADVERTISING

În acest moment, FCSB e pe locul 12 cu 8 puncte la activ, în timp ce CFR Cluj ocupă locul șase, cu 13 lungimi. CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00 și va fi LIVE text pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!