FCSB își face încă o echipă: Anunțul lui Vasile Geambazi

FCSB își face încă o echipă: Anunțul lui Vasile Geambazi

FCSB a luat decizia să își facă încă o echipă care va fi „satelit”, unde va folosi jucătorii tineri.

Vasile Geambazi, cel care se ocupă de academia celor de la FCSB, a anunțat că vrea să fuzioneze cu Unirea Constanța din vară.

Unirea Constanta este pe locul 17 în Liga 2, iar FCSB a trimis deja mai mulți fotbaliști tineri aici.

Totuși, Geambazi nu exclude posibilitatea unei fuziuni între FCSB II și altă echipă dintr-un oraș diferit.

"Obiectivul pentru acest sezon este menținerea în Liga 2, categoric. Vrem să trecem peste FC Brașov și să ne salvăm la baraj. Indiferent ce se va întâmpla, eu nu voi renunța la această echipă. Vreau ca din sezonul viitor să fuzioneze cu FCSB II, să fie o singură echipă. Dacă nu mă implicam eu, această echipa era deja dispărută. Echipa este curată din punct de vedere financiar, nu am de ce să renunț la ea. Am redus bugetul de la 60.000 de euro, la 20.000 de euro pe lună. Am decis să mergem până la finalul sezonului cu acest buget redus. Acum totul ține de copii, ne vom face mai multe planuri la finalul sezonului. Așteptăm să vedem dacă o să fim în Liga 2 sau în Liga 3.

ADVERTISING

Sunt în discuții cu mai multe persoane, este posibil să găsim susținere din sezonul viitor. Dacă Primăria Mangalia vrea să se implice, echipa se poate muta la Mangalia. Vom schimba denumirea clubului în funcție de cine se va alătura proiectului, poate să devină și Unirea Brăila. Putem să găsim o colaborare și în București, iar echipă să rămână aici. Depinde ce se va întâmpla la finalul sezonului. La Liga 2 există o altă expunere, dar să știți că se investesc bani și la Liga 3. Acum nu sunt probleme financiare la echipă”, a spus Vasile Geambazi, pentru Playsport.ro.

ADVERTISING

Unirea Constanța a preluat locul lăsat de Farul în Liga 2 după fuziunea cu Viitorul.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!