Marius Croitoru, întrebat dacă o va prelua pe FCSB: Răspunsul antrenorului

Marius Croitoru, întrebat dacă o va prelua pe FCSB: Răspunsul antrenorului

Marius Croitoru a fost întrebat dacă va fi noul antrenor de la FCSB, după ce Gigi Becali și-a manifestat aprecierea față de el.

Totuși, Croitoru a declarat că exclude această variantă inclusiv din vară, dorind să rămână la FC Botoșani.

”Nu se pune problema să vin! Are antrenor FCSB, nu se discută despre mine. Eu am un contract pe care vreau să-l duc la bun sfârșit și din vară vom vedea. Dar nici din vară nu mă duc la FCSB”, a declarat Marius Croitoru la Fotbal Club de la Digi Sport.

Zilele trecute, patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, a dezvăluit că antrenorul are o clauză de reziliere de 2 milioane de euro.

ADVERTISING

"E ușor să-l complimentezi pe Marius Croitoru acum. Acum trei ani, nu-l complimenta nimeni. Ce vă garantez este că el are încă doi ani contract cu mine. I-am făcut, la cererea lui, i-am făcut o clauză de reziliere de două milioane de euro. El mi-a propus! Așa că, cine-mi dă două milioane de euro, i-l dau.

Îl văd antrenor la orice echipă mare, inclusiv FCSB, dar cred că filosofia lui de fotbal trebuie ajutată de mulți factori. Eu îl văd antrenând la echipele mari. El învață fotbalul din toate sursele care pot exista și bravo lui. Nu știu dacă e cea mai bună chimie între Marius și domnul Becali. Nu știu", a spus Valeriu Iftime, la Pro X.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!