Farul Constanța, aproape să mai dea o lovitură în Superliga, după aducerea lui Alibec

Farul Constanța, aproape să mai dea o lovitură în Superliga, după aducerea lui Alibec

Farul Constanța, echipă patronată și antrenată de Gică Hagi, este aproape să mai dea o lovitură în Liga 1, după aducerea deja a lui Denis Alibec.

Strategia de transferuri a grupării de la malul mării s-a bazat în această vară pe repatrieri în principiu, după aducerile lui Gabi Iancu, Andrei Ciobanu, Mihai Bălașa și Denis Alibec, ultimul însă cu mari eforturi financiare pentru fosta campioană.

Ultimul de pe o listă mare de repatrieri ar putea fi Alexi Pitu, fostul jucător de la Viitorul, cel care a plecat din Franța după ce Bordeaux a dat faliment. Fără echipă, internaționalul de tineret se antrenează de câteva zile la baza lui Gică Hagi de la Ovidiu. Pitu a discutat deja cu oficialii Farului despre o revenire, dar așteaptă și concretizarea unei oferte din Turcia, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Un alt fost jucător al alb-albaștrilor, Bogdan Țîru, se pregătește și el la baza sportivă a Academiei Hagi, el fiind un fundaș central de 30 de ani, cu două selecții la naționala mare a României. El a jucat ultima dată în Polonia, la Warta Poznan, pentru care a bifat 28 de meciuri.

Pitu a fost vândut de Viitorul acum doi ani pentru două milioane de euro.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!