CFR Cluj transferă din Serie A, însă mai este o singură condiție de îndeplinit

CFR Cluj transferă din Serie A, însă mai este o singură condiție de îndeplinit

CFR Cluj este pe cale să realizeze un transfer de răsunet, din plin campionat italian de fotbal, însă până acolo mai este o singură condiție importantă de rezolvat.

În plin mercato de vară și în plină campanie europeană în Conference League, CFR Cluj e aproape să își vândă portarul titular, pe Răzvan Sava la Udinese. Iar în aceste condiții, dacă se va întâmpla această mutare, ceferiștii au și ochit înlocuitorul dintre buturi.

E vorba de Mihai Popa, fost portar la FC Voluntari, actualmente la AC Torino, tot Italia. Mihai Popa a fost crescut la Academia Hagi, și a ajuns apoi la cluburi precum Astra, Rapid sau Voluntari, de unde a plecat în Serie A, vara trecută. Este cotat la 800.000 euro, iar Neluțu Varga și l-a dorit și în trecut.

ADVERTISING

Dacă transferul lui Sava se va confirma, atunci aducerea lui Popa se poate concretiza, el fiind văzut de Dan Petrescu precum înlocuitorul optim, scrie cotidianul Fanatik.

Acum scurtă vreme, presa italiană l-a lăudat pe Popa pentru prestația sa din meciul cu Cremonese, scor 1-2: „Toți spun că printre cei mai buni se anunță cel care va fi al treilea portar al lui Torino și în acest sezon. În repriza a treia de ieri, el a fost protagonistul a trei intervenții care i-au permis echipei să nu încheie meciul cu Cremonese cu un rezultat și mai greu de digerat. Românul a salvat de două ori la ocaziile lui Zanimacchia, respingând și un șut înșelător trimis de Falletti”, scria atunci Tuttosport.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!