FCSB a aflat verdictul medicilor după accidentarea omului pe care se bazează pentru regula Under 21

FCSB a aflat verdictul medicilor după accidentarea omului pe care se bazează pentru regula Under 21

FCSB a avut parte de o veste tare proastă vineri seara, după ce omul de bază în ce privește îndeplinirea regulii Under 21, e vorba de mijlocașul Alexandru Musi, a ieșit accidentat de pe teren.

Vineri, FCSB a învins pe Farul Constanța cu 3-2, în prima sa victorie din acest nou sezon de Superliga. Iar managerul general Mihai Stoica tocmai a anunțat verdictul medicilor în cazul fotbalistului U21 cu care gruparea campioană respectă regula FRF.

Musi a suferit o entorsă și are nevoie de repaus. Totuși, managerul roș-albaștrilor a oferit și o veste bună: ”Medicul nostru are experiență mare. Nu a văzut niciodată un jucător căruia să i se umfle glezna atât de tare și de repede. E doar entorsă, îl doare de căpiază. Nu o să fie probleme cu regula U21. Intră și Pantea și Octavian Popescu rapid, în cel mult două săptămâni. Nu sunt probleme”, a declarat Stoica la televiziunea PrimaSport.

ADVERTISING

Musi s-a accidentat și a ieșit de pe teren în minutul 50, vineri seara, fiind înlocuit cu Pandele. Vestea bună pentru FCSB este că în scurt timp va putea fi utilizat și Octavian Popescu, un alt om pe care FCSB se bazează pentru respectarea regulii Under 21. Alexandru Pantea are 20 de ani și evoluează pe postul de fundaș dreapta, în timp ce Octavian Popescu are 21 de ani.

Alexandru Musi are o cotă de piață de 800.000 de euro și în acest debut de sezon el a fost titular de drept la FCSB.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!