Gică Hagi se pregătește să dea o lovitură în Liga 1 prin aducerea unui atacant de națională la Farul

Gică Hagi se pregătește să dea o lovitură în Liga 1 prin aducerea unui atacant de națională la Farul

Farul Constanța a bifat sâmbătă seara prima sa victorie în actualul sezon de Superliga, 2-0 cu Poli Iași, dar în continuare antrenorul și patronul Gică Hagi este nemulțumit de evoluția echipei sale.

Astfel, după prima victorie din acest an, Farul Constanța – Poli Iași 2-0, patronul Gică Hagi a anunțat că e dispus să pună adânc mâna în buzunar și este decis să-l aducă înapoi pe Denis Alibec.

Totuși, revenirea internaționalului român la Farul ar însemna un mare efort financiar, după cum o spune chiar Hagi: „Vrem să-l luăm și pe Alibec. Dar la cât cere, de unde scoatem? Dacă vă zic suma, wow, ne ducem la nivel de CFR Cluj, de Craiova, de cele mai bune echipe din România. O să trebuiască să facem un efort. Și o să-l aduc.

ADVERTISING

Să vină iar acasă și să facă diferența, pentru că el ne-a făcut campioni. E scump, dar trebuie să ne ridicăm la înălțimea lui. Să semneze pentru Farul, chiar dacă trebuie să bag adânc mâna în buzunar și să găsesc soluții”, a declarat antrenorul alb-albastrilor, dupa joc, la microfonul PrimaSport.

Pe lângă aducerea lui Alibec, Farul s-a gândit și la repatrierea lui Alexi Pitu, jucătorul care nu mai are un contract de muncă după falimentul celor de la Bordeaux. Pitu, mijlocaș de 22 de ani, a primit o ofertă avantajoasă și din Turcia și urmează să dea un răspuns cât de curând.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!