Eugenie Bouchard ajunge în prima sa finală WTA după patru ani de așteptare

Eugenie Bouchard ajunge în prima sa finală WTA după patru ani de așteptare

Tenismena canadiană Eugenie Bouchard începe să revină la forma sa de altădată și iată că în această săptămână a reușit să ajungă în prima sa finală WTA din 2016 încoace.

Bouchard, fostă finalistă la Wimbledon în 2014, a acces în finala de la Istanbul după ce a trecut sâmbătă de Paula Badosa din Spania, 94 WTA, scor 6-3, 6-2, după o oră și 24 de minute de joc.

Urcare spectaculoasă în clasamentul WTA pentru Eugenie Bouchard

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Sportiva din Canada e clasată pe 272 în lume și acum așteaptă să vadă care va fi adversara sa din ultimul act, care se va decide de la ora 18, dintre Țig și Martincova, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

Este a șaptea finală pe care Bouchard o bifează în circuitul WTA, doar una din cele 6 de până acum fiind câștigată, la Nurnberg, tot pe zgură, în 2014, de departe anul său cel mai bun, când a fost și în top 5 WTA.

Ultima finală a disputat-o la Kuala Lumpur în Malaezia, când a pierdut la Elina Svitolina, scor 7–6 (7–5), 4–6, 5–7.

Ar putea fi prima întălnire directă între Țig și Bouchard, dacă românca va trece de sportiva din Cehia, de pe locul 136 WTA.

Iată și alte știri importante despre turneul WTA de la Istanbul, numai pe SpotMedia.ro:

Salt spectaculos în clasamentul WTA pentru Patricia Țig

Culisele revenirii lui Eugenie Bouchard. A apelat la tactica folosită și de Simona Halep