Culisele revenirii lui Eugenie Bouchard. A apelat la tactica folosită și de Simona Halep

Culisele revenirii lui Eugenie Bouchard. A apelat la tactica folosită și de Simona Halep

Eugenie Bouchard a revenit în forță în circuitul WTA, când puțini îi mai dădeau șanse să joace la un nivel ridicat.

Jucătoarea din Canada a ajuns surprinzător în sferturile de finală de la Praga, un turneu pe care l-a început pe locul 330 în clasamentul WTA.

Bouchard spune că secretul revenirii îl constă faptul că în perioada de pauză s-a antrenat alături de Andre Agassi și Steffi Graf. A fost exact aceeași mutare pe care și Simona Halep a făcut-o în urmă cu câțiva ani.

"Am înțeles că am nevoie să mă pregătesc și din punct de vedere fizic, iar apoi am mers la Las Vegas pentru a-i vedea pe Andre și Steffi. Sunt foarte fericită că m-au ajutat. Sunt o echipă grozavă.

ADVERTISING

Îmi place să mă antrenez cu femei deoarece înțeleg partea emoțională a sportului. Este mereu dificil cu bărbații deoarece nu înțeleg cum sunt femeile", a spus Bouchard la Tennis Channel.

În plus, Bouchard a anunțat că vrea ca de acum înainte să se dedice doar tenisului. Ea a promis că va renunță să-și mai arate corpul pe Instagram și că de acum înainte va pune doar poze serioase.

În urma prestației de la Praga, Bouchard a ajuns pe locul 272 în clasamentul WTA. Ea a fost cel mai sus pe locul 5 WTA, însă în ultimii ani a fost într-un picaj continuu.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇