Turcii fac un nou anunț despre transferul lui Kevin Boli de la CFR Cluj

Turcii fac un nou anunț despre transferul lui Kevin Boli de la CFR Cluj

Președintele formației Samsunspor, Yuksel Yildirim, a vorbit din nou despre posibilitatea de a-l transfera pe Kevin Boli de la CFR Cluj.

Oficialul grupării din Turcia a anunțat că Samsunspor nu intenționează să plătească vreun ban în schimbul lui Boli.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În aceste condiții, el spune că șansele ca transferul să se parafeze sunt foarte mici, în condițiile în care Boli nu și-a reziliat contractul cu CFR Cluj.

"În acest moment transferul lui Boli este în stand-by, dar pare foarte dificil de realizat, poate chiar imposibil", a spus Yildirim pentru Samsunhaber.

Săptămâna trecută, acționarul de la CFR Cluj, Marian Băgăcean, a explicat care sunt supărările lui Boli.

"Tatăl lui consideră că poate să rămână liber de contract. Nu știu pe ce considerente, deoarece Kevin este jucătorul nostru. Nu există o dispută între noi și Kevin Boli, avem un contract valabil”, a spus Marian Băgăcean pentru SpotMedia.ro.

Întrebat dacă CFR Cluj a notificat clubul Samsunspor, cu care fundașul francez negociază, Marian Băgăcean ne-a confirmat acest lucru.

Kevin Boli a revenit în luna septembrie la CFR Cluj, iar ardelenii i-au plătit clauza de cumpărare în această vară.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!