Elogii pentru Ciprian Tătărușanu în presa din Italia. Cu ce portar imens a fost comparat

Elogii pentru Ciprian Tătărușanu în presa din Italia. Cu ce portar imens a fost comparat

Ciprian Tătărușanu este un portar în mare formă, aflat în ultimele partide mai mereu titular între buturile marelui AC Milan.

La 35 de ani, Tătărușanu a devenit, după accidentarea titularului de bază Mike Maignan, o piesă importantă a Milanului în ideea ca rossonerii să cucerească din nou titlul în Serie A.

Românul a primit câteva elogii importante din partea celui mai mare cotidian de sport italian, Gazzetta dello Sport, înaintea partidei de sâmbătă seara de la Fiorentina, fosta formație a stelistului, lăudându-l pe acesta pentru viața sa extrasportivă de profesionist ireproșabil:

Tatarusanu Made Fantastic Stops vs Inter Milan

"Fiorentina și AC Milan au un singur lucru în comun: Tăcutul. Tătărușanu a sosit la ambele echipe pe lumina stinsă. 'Cine este? De unde a venit?'. În special la Fiorentina, unde a ajuns în 2014 pentru a fi rezerva lui Artur Boruc și a devenit titular în primul sezon, cu Paulo Sousa antrenor. Trăiește departe de oraș și dedică aproape 24 de ore pe zi familiei. Când nu e acasă, merge la Milanello, unde îl înlocuiește pe accidentatul Maignan, indisponibil din cauza unei probleme la încheietura mâinii.

ADVERTISING

L-au numit "Spiderman", în onoarea lui Lev Yashin. Anul trecut a venit în Milan cu mașina, singur, în tăcere. Și de când a venit de la Fiorentina se descurcă bine", se arată în prezentarea celor de la Gazzetta.

Portarul nostru a împlinit joi un an de la retragerea sa intempestivă de la echipa națională, acolo unde locul de titular i l-a luat Florin Niță. El a mai activat și pentru Steaua, Gloria Bistrița, Lyon sau Nantes.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!