Ciprian Tătărușanu apără un penalti și este erou pentru Milan în marele derbi cu Inter

Ciprian Tătărușanu apără un penalti și este erou pentru Milan în marele derbi cu Inter

Ciprian Tătărușanu a fost marele erou al Milanului în marele derbi cu Inter Milano de pe San Siro, terminat la egalitate, scor 1-1.

Milan a și fost considerată gazdă în această frumoasă duminică seara de Serie A, în care am putut urmări un „Derby della Madonnina” frumos, cu nerv și cu multe faze de poartă.

Inter a început perfect partida și în minutul 11 Calhanoglu îl învingea pe Tătărușanu de la punctul cu var, după un penalti primit corect de nerazzuri. Oamenii în negru și albastru nu s-au bucurat însă foarte mult căci șase minute mai târziu Milan egala după un autogol al lui De Vrij, care a deviat în proprie plasă cu capul după o fază fixă.

În minutul 26, Inter primea un nou penalti, însă de această dată Lautaro Martinez bătea, iar românul Tătărușanu s-a dus în dreapta sa și a parat spectaculos.

ADVERTISING

Milan a jucat frumos în partea secundă, a avut ocazii mari și pe final, plus o bară în apropierea minutului 90, când gazdele au cerut și un penalti pentru un henț făcut de interiști, însă până la urmă, cumva rezultatul de egalitate este echitabil pentru ambele tabere.

Napoli și Milan rămân singurele echipe neînvinse în acest sezon din top 5 campionate europene, cele două fiind și principalele protagoniste în lupta la titlu. În clasament, Napoli și Milan au ambele 32 de puncte, împărțind poziția cu numărul 1, iar Inter este pe locul 3 cu șapte lungimi în spate.

ADVERTISING

A fost al doilea derbi Milan - Inter ca titular în cariera fostului portar stelist Ciprian Tătărușanu.

Echipele de start:

AC Milan: Tătărușanu - Calabria, Kjaer, Tomori, Toure - Tonali, Kessie - Krunic, Diaz, Leao.

Inter: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic - Dzeko, Martinez.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!