Dorin Rotariu marchează în Liga Campionilor, dar echipa sa pierde cu un scor de tenis. Iată toate rezultatele din turul I preliminar

Dorin Rotariu marchează în Liga Campionilor, dar echipa sa pierde cu un scor de tenis. Iată toate rezultatele din turul I preliminar

Fotbalistul român Dorin Rotariu, fost jucător la Dinamo București și Poli Timișoara, a marcat marți seară în primul tur preliminar al UEFA Champions League, însă formația sa a fost învinsă spectaculos, cu un scor de tenis.

Astana, campioana din Kazahstan, a pierdut întâlnirea din Belarus cu Dynamo Brest, scor 6-3, românul fiind pe teren din minutul 53 și reușind să marcheze și un gol.

La pauză era deja 4-1 pentru campioana din țara lui Lukashenko, după ce în minutul 37 scorul arăta un uluitor 4-0. Rotariu a fost introdus pe teren în minutul 53 și a marcat un gol la prima atingere de balon, un gol marcat cu capul după un corner.

ADVERTISING

PSG e prima finalistă a Ligii Campionilor

Gazdele nu s-au pierdut însă cu firea la 4-2 și până la final au mai marcat de două ori, reușind calificarea în turul II, acolo unde vor da piept cu învingătoarea dintre Connah din Țara Galilor și FK Sarajevo din Bosnia.

Golul lui Dorin Rotariu îl puteți urmări în imagini VIDEO pe acest link.

Au mai fost și alte meciuri disputate marți seara în UCL, meciuri cu multe goluri, în care, printre altele, Celtic Glasgow și Steaua Roșie Belgrad au făcut spectacol.

Dar iată mai jos rezultatele complete de marți din UEFA Champions League, turul I preliminar:

ADVERTISING

Qarabag (Azerbaidjan) - Sileks (Macedonia) 4-0
Legia Varșovia (Polonia) - Linfield (Irlanda de Nord) 1-0
Dynamo Brest (Belarus) - Astana (Kazahstan) 6-3
Celtic (Scoția) - KR Reykjavik (Islanda) 6-0
Steaua Roșie Belgrad (Serbia) - Europe FC (Gibraltar) 5-0

CFR Cluj va evolua miercuri în Liga Campionilor, în deplasare la Floriana FC din Malta, de la ora 22, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

Iată mai jos și alte știri interesante din Liga Campionilor, de pe SpotMedia.ro:

Motivul pentru care meciul lui CFR Cluj din Liga Campionilor nu e televizat

ADVERTISING

Dan Petrescu, discurs neașteptat înaintea meciului Floriana - CFR Cluj din Liga Campionilor


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇