Dinamo a transferat un jucător din Curacao

Dinamo a transferat un jucător din Curacao

Dinamo a anunțat, vineri, transferul mijlocașului Gevaro Nepomuceno.

Jucătorul din Curacao se va afla la cea de-a doua experiență în România, după ce a evoluat pentru Petrolul Ploiești între 2014 și 2016.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Dinamo București anunță transferul mijlocașului Gevaro Nepomuceno la clubul din Ștefan cel Mare până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani, a declarat noul manager sportiv Marius Adrian Nicolae pentru site-ul oficial, www.fcdinamo.ro.

Născut la Tilburg, în Olanda, Gevaro Nepomuceno a mai evoluat în România la Petrolul Ploiești, un sezon și jumătate, în perioada iulie 2014-ianuarie 2016.

Ultima oară la Halifax (Anglia), noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului pregătit de Ionel Gane în cantonamentul de la Săftica.

13 meciuri a jucat Nepomuceno pentru Halifax în „Conferința” Angliei, în prima parte a acestui sezon competițional, marcând un gol.

A mai evoluat un joc în Cupa Angliei, în luna decembrie a anului trecut, când a înscris în meciul Halifax vs Hartlepool, scor 3-3.

47 de partide și două goluri în Liga 1 a adunat Nepomuceno la Petrolul Ploiești. Pentru echipa prahoveană a mai jucat patru meciuri în Cupa României și unul în Cupa Ligii.

9 este numărul echipelor la care a evoluat Nepomuceno în carieră: Willem II Tilburg, Den Bosch și Fortuna Sittard în Olanda, Petrolul Ploiești în România, Maritimo și Famalicão în Portugalia, Oldham Athletic, Chesterfield și Halifax în Anglia.

28 de ani a împlinit Nepomuceno în urmă cu două luni, pe 10 noiembrie.

44 de selecții și 8 goluri are Nepomuceno pentru naționala statului Curaçao.

10 este numărul oficial de joc al lui Nepomuceno la Dinamo București”, se arată într-un comunicat al câinilor.

Gevaro Nepomuceno la Dinamo BucureștiBucurești, 22 ianuarie 2021. Dinamo București anunță transferul mijlocașului…

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Friday, January 22, 2021

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖