Dan Petrescu atacă pe toată lumea înainte de începerea play-off-ului: ”Nu mai suportă nimeni să fim pe primul loc!”

Dan Petrescu atacă pe toată lumea înainte de începerea play-off-ului: ”Nu mai suportă nimeni să fim pe primul loc!”

Dan Petrescu, antrenorul campioanei României CFR Cluj, a avut o reacție dură înainte de meciul direct cu Sepsi OSK de luni seara din runda curentă a Superligii.

Fostul fundaș dreapta de la Chelsea a ieșit la atac la conferința de presă oficială de dinaintea jocului din Covasna. El se așteaptă la un meci teribil de greu la Sepsi, o echipă care se luptă pentru ultimul loc de play-off: „Normal va fi un meci de care pe care dacă ei au nevoie neapărat de victorie să joace în play-off vă dați seama că e un meci foarte important și noi avem nevoie de victorie pentru a trece pe primul loc. E un meci foarte important pentru ambele echipe și jucăm împotriva unei echipe cu jucători și antrenor foarte buni care acasă, cu ajutorul publicului, mereu fac meciuri foarte bune.

ADVERTISING

Mai câștigă și cu 7-0, și cu 5-0, și-au mai pierdut câteva meciuri anul ăsta cu 0-1, dar de obicei câștigă. Știu că va fi foarte greu, dar e important pentru moral să rămânem în starea pozitivă, cu rezultate bune în continuare. Fiecare joacă pentru el ”U” Cluj s-a ajutat pe ea, nu cred că a vrut să ne ajute vă dați seama”, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj riscă excluderea din cupele europene, după o ultimă decizie radicală luată de UEFA

Super Dan mai adaugă faptul că în play-off CFR va fi vânată și că nimeni nu își mai dorește ca gruparea din Gruia să mai ia încă o dată campionatul: ”Statistica spune altceva dacă ne uităm. CFR a fost dezavantajată în campionat, dar se pune presiune invers pentru că nu mai suportă nimeni să fie CFR Cluj pe primul loc. S-a plictisit lumea de noi”, a mai adăugat Petrescu în fața presei.

ADVERTISING

Sepsi - CFR Cluj va fi un meci ce va avea loc luni seara de la 20.30.

”Va fi război în play-off. Se vor întâmpla multe și cu VAR și fără VAR. Credeam că dacă vine VAR-ul e liniște, dar m-am înșelat din păcate”, a încheiat Dan Petrescu.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!