Dan Petrescu, săgeți către FCSB după eliminarea din Conference League: Puteam să fac și eu ca alții

Dan Petrescu, săgeți către FCSB după eliminarea din Conference League: Puteam să fac și eu ca alții

Dan Petrescu (55 de ani) a trimis săgeți la conferința de presă de după meciul CFR Cluj – Lazio 0-0, care a coincis cu eliminarea campioanei României din Conference League.

Antrenorul lui CFR Cluj a „înțepat-o” pe rivala FCSB după partida cu Lazio, la conferința de presă.

Dan Petrescu a spus că echipa sa a tratat mereu serios competiția și că "puteam să fac și eu ca alții, nu dau nume", care au odihnit jucători în Europa și au jucat în campionat. Aluzie la modul în care FCSB a tratat Conference League când avea o situație grea în clasamentul din Superligă.

ADVERTISING

“Nu aș vrea să zică unii ceva, dar acest meci a fost un bonus. Obiectivul meu este calificarea în grupele unei competiții europene, nu primăvarea europeană. Noi am băgat cea mai bună echipă. Puteam să fac și eu ca alte echipe, nu dau nume, care au odihnit titularii în Conference League pentru campionat. Eu tratez fiecare la meci la fel. Foarte serios. Am tratat serios meciurile cu Lazio.

Am tratat serios competiția. Am făcut tot ce a depins de noi. Vreau să remarc atitudinea jucătorilor. Chiar m-au șocat în unele momente cât de bine și cât de curajos au jucat. Când joci cu Lazio, e normal să dai mai mult ca în campionat. Așa pățeam și eu, deci nu am ce să reproșez jucătorilor”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

CFR Cluj a fost eliminată de Lazio Roma, joi seară, în play-off-ul Conference League, terminând la egalitate meciul retur cu italienii, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, scor 0-0. În tur, la Roma, în urmă cu o săptămână, scorul a fost 1-0 pentru Lazio prin golul marcat de Ciro Immobile.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!