Fotbalistul refuzat de FCSB impresionează la CFR Cluj: Am vorbit mult cu Petrescu să-l ia

Fotbalistul refuzat de FCSB impresionează la CFR Cluj: Am vorbit mult cu Petrescu să-l ia

CFR Cluj este felicitată pentru unul dintre transferurile făcute în perioada de mercato din iarnă. Jucătorul a impresionat în Superligă.

Ermal Krasniqi (24 de ani), fotbalist refuzat de FCSB, a ajuns la CFR Cluj și impresionează în Superligă după doar câteva meicuri de la transferul în Gruia.

Adrian Ilie, fost atacant în Generația de Aur a României, l-a lăudat pe Krasniqi și a dezvăluit că a insistat mult pe lângă Dan Petrescu să-l aducă pe kosovar la echipă. "Cobra" Ilie a spus că jucătorul "aduce un plus" și pentru Superligă "e foarte bun".

ADVERTISING

„Krasniqi mi se pare un jucător foarte bun pentru campionatul nostru. Am vorbit de mult cu Dan Petrescu să-l aducă la echipă, încă nu încheiaseră actele de transfer. Aduce un plus pentru campionatul nostru, un jucător talentat care are o coordonare foarte bună cu mingea, unu la unu, ține mingea aproape și are viteză.

Cred că fuge cu mingea la picior la fel cum o face și fără minge. La golul de ieri are o bătaie înainte de a lovi mingea, își coordonează foarte bine mișcarea. Foarte frumos golul, dar să vă uitați puțin la mișcarea pe care o face înainte să lovească mingea. Bate pasul puțin pe loc, se coordonează atât de bine încât s-o lovească așa cum trebuie”, a declarat Adrian Ilie, conform ProSport.

ADVERTISING

Ermal Krasniqi a marcat de două ori și a livrat o pasă de gol în șase meciuri jucate pentru CFR Cluj în toate competițiile sezonului, de la transferul în Gruia.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!