CFR Cluj, anunț despre viitorul lui Dan Petrescu: Decizia luată de Neluțu Varga

CFR Cluj, anunț despre viitorul lui Dan Petrescu: Decizia luată de Neluțu Varga

CFR Cluj a făcut un anunț important despre viitorul lui Dan Petrescu într-un moment în care echipa nu are rezultatele așteptate de fani.

Patronul Neluțu Varga a transmis că Dan Petrescu va continua pe banca lui CFR Cluj indiferent de rezultatul din returul cu Lazio ori de câștigarea titlului.

Mai mult, Varga a afirmat că Dan Petrescu are pe masă propunerea de prelungire a contractului până în 2029.

"Nu are nicio importanță dacă ne va elimina Lazio sau CFR Cluj nu câștigă titlul. Nu stăm să urmărim nimic. Dan Petrescu o să fie antrenorul nostru până în 2029. E ultima noastră problemă că Dan nu a semnat încă și pe hârtie prelungirea contractului așa cum ne-am înțeles. E doar o chestiune de timp până când se va și oficializa.

ADVERTISING

Eu mă bazez pe cuvântul lui Dan, iar noi doi suntem deja înțeleși. Vorba e vorbă și nu mai are rost să mă întrebați de ce încă nu a semnat încă prelungirea contractuui. Nici el, dar nici eu nu așteptăm să vedem dacă se întămplă ceva. Vă repet: noi doi suntem înțeleși", a spus Varga pentru ProSport.

Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj pe 31 august 2021 și a disputat 85 de meciuri pe banca ardelenilor, reușind să câștige titlul în sezonul precedent.

În actuala stagiune, Petrescu a obținut 24 de victorii, 9 remize și a suferit 12 înfrângeri în toate competițiile.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!