Plecarea de la CFR Cluj, explicată de jucător: Dan Petrescu nu mi-a dat încredere

Plecarea de la CFR Cluj, explicată de jucător: Dan Petrescu nu mi-a dat încredere

CFR Cluj a renunțat ușor la un fotbalist care s-a făcut pe deplin remarcat la altă echipă, iar jucătorul a explicat motivul pentru care a ales să plece din Gruia.

Golgheterul Superligii în tricoul Rapidului, Marko Dugandzic a explicat faptul că lipsa încrederii acordate de Dan Petrescu l-a determinat să plece de la CFR Cluj.

Dugandzic se felicită pentru că a ales Rapidul. "A fost sută la sută o decizie bună să vin la Rapid. Nu am avut un an bun la CFR. Nu aş putea spune asta (n.r. că stilul lui Mutu e mai potrivit pentru mine ca cel al lui Petrescu). Când am ajuns acolo, Debeljuh era într-o formă foarte bună şi nu am avut foarte multe minute şi încredere de la antrenor", a spus Marko Dugandzic, conform Orange Sport.

ADVERTISING

Marko Dugandzic e golgheterul Superligii României, cu 15 goluri marcate.

Performanțele lui Dugandzic la Rapid sunt privite cu greu de conducerea CFR-ului, care a arătat cu degetul atacanții de sub comanda lui Dan Petrescu.

CFR Cluj a avut patru meciuri la rând fără gol marcat, până la victoria cu FC Argeș. "Trebuie să spun că sunt îngrijorat. E al 4-lea meci în care nu dăm gol. Noi nu avem atacanți. Asta este părerea mea. Degeaba avem atacanți cu numele, dacă nu dăm goluri. Poate încă nu s-au adaptat și nu există o coeziune între ei. (…)

ADVERTISING

Dacă scoteau portarul, noi tot nu marcam. Nu a avut ce face portarul lor. Dacă erau băieții mai inspirați, dacă erau mai agresivi, era mult mai bine. Nu am reușit să fim mai dinamici, mai agresivi", a spus Ștefan Gadola, conform gsp.ro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!