Revelația campioanei CFR Cluj, intrată pe lista de transferuri a patru cluburi din Serie A

Revelația campioanei CFR Cluj, intrată pe lista de transferuri a patru cluburi din Serie A

Un jucător care a impresionat la foarte scurt timp de la transferul său la CFR Cluj a intrat deja pe radarul a mai multor cluburi de top din Serie A.

Este vorba despre extrema de bandă stângă Ermal Krasniqi, jucător kosovar care a fost adus de la Ballkani. Torino, Sassuolo, Udinese și Fiorentina s-au interesat deja de el după evoluțiile sale foarte bune din Liga 1, dar și din partida cu Lazio Roma din 16-imile Conference League.

Pe lângă cele 4 formații de Serie A, alte două cluburi s-au mai arătat interesate de serviciile mijlocașului din România, e vorba de Mallorca, club de primă ligă spaniolă, dar și de Genoa, echipă de Serie B unde evoluează românii Pușcaș, Drăgușin și Drăguș, după cum informează Tutto Sport.

ADVERTISING

Kosovarul a fost cel care a provocat eliminarea lui Patrici în minutul 15 al meciului cu Lazio (scor 0-1) și a fost lăudat de presa italiană după joc: „Krasniqi a intrat și pe radarul lui Torino. Mai este urmărit de Sassuolo, Udinese, Fiorentina, Genoa și Mallorca. Impresia lăsată cu Lazio este că e cel mai dotat jucător din punct de vedere tehnic din echipa sa. S-a văzut asta la slalomul care l-a provocat pe Patrici să îl faulteze din postură de ultim apărător și să fie eliminat”, scrie sursa mai sus citată.

ADVERTISING

Jucătorul lui CFR Cluj a fost adus în această iarnă în Gruia de la Ballkani, fosta adversară a ardelenilor în grupele Conference League. Are un gol și o pasă de gol momentan în campionat, ambele reușite în meciul cu Farul, scor 3-0.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!