Dan Petrescu l-a vrut la CFR Cluj pe cel mai bun marcator străin din istoria Superligii

Dan Petrescu l-a vrut la CFR Cluj pe cel mai bun marcator străin din istoria Superligii

Dan Petrescu a vrut să-l transfere pe cel mai bun marcator străin din istoria Superligii la CFR Cluj, însă a renunțat în cele din urmă la ideea.

Eric de Oliveira (37 de ani), cel mai bun marcator străin din istoria Superligii, a dezvăluit că Dan Petrescu l-a dorit la CFR Cluj pe vremea când brazilianul juca la FC Voluntari.

În perioada ianuarie 2020 - februarie 2021, brazilianul Eric juca la FC Voluntari și a fost dorit de Dan Petrescu. "Bursucul" și Eric au purtat un dialog și antrenorul i-a transmis dorința de a-l transfera în Gruia, însă în cele din urmă mutarea nu s-a făcut.

ADVERTISING

Petrescu avea dubii în privința formei fizice a lui Eric. "De când îl ştiu eu personal (n.r.- pe Dan Petrescu) nu lasă de la el. Trebuie să fie exact pe muncă. Poţi să spui că în ultimii 15 ani nu am avut la CFR un mijlocaş (n.r.- creativ). Hai să zicem de Culio că era mingicar, dar era mai mult un optar.

Eu am auzit de la el că vrea să mă aducă de la Voluntari din iarnă. I-am zis 'de ce nu mă aduci?'. 'Da, dar nu sunt sigur că poţi să alergi'. 'Mister, vrei să alerg sau să joc fotbal, că dacă vrei mă duc la atletism'. Şi am început să râdem acolo, dar e un antrenor inteligent.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acum, nu vreau să fac comparaţie între el şi Hagi. Dan Petrescu e pe muncă, pe forţă", a spus Eric, conform Prima Sport.

Cu Gaz Metan Mediaș, Pandurii, Farul și FC Voluntari în CV, Eric e cel mai bun marcator străin din istoria Superligii, cu 66 de reușite, urmat de Wesley (64) și Gnohere (58).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!