CFR Cluj face încă un transfer: Jucătorul forțează mutarea

CFR Cluj face încă un transfer: Jucătorul forțează mutarea

CFR Cluj face un transfer după meciul cu Lazio, pierdut în turul play-off-ului de calificare în optimile Conference League, 0-1 pe Stadio Olimpico din Roma.

Campania de transferuri a CFR-ului nu s-a încheiat. Campioana României mai face un transfer, astfel că Dan Petrescu va mai primi un fotbalist.

CFR Cluj îl vrea pe Philip Otele (23 de ani), fotbalist de la UTA Arad, cu care deja a bătut palma. Mai mult, jucătorul își forțează transferul în Gruia.

Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei, a dezvăluit că fotbalistul i-a transmis că vrea neapărat să plece de la Arad la CFR Cluj.

ADVERTISING

"E o situație care, cel puțin la începutul săptămânii, m-a amuzat un pic. Luni, Otele a venit și mi-a spus că el vrea să plece neapărat, în condițiile în care săptămâna trecută mi-a spus că e sută la sută trup și suflet alături de UTA. Eu ca antrenor nu sunt deloc într-o situație confortabilă în ceea ce îl privește pe Otele, pentru că niciodată nu mi-a plăcut așa să fim inconsecvenți în ceea ce ne propunem", a spus Laszlo Balint, conform sportarad.ro.

Philip Otele a marcat de cinci ori și a livrat o pasă de gol în 25 de meciuri jucate cu UTA în toate competițiile sezonului (1.694 de minute).

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇