Italienii, mirați după Lazio - CFR Cluj 1-0: Nu s-a mai întâmplat de mult timp

Italienii, mirați după Lazio - CFR Cluj 1-0: Nu s-a mai întâmplat de mult timp

Italienii s-au mirat de faptul că Lazio a avut atât de puține ocazii de gol în meciul cu CFR Cluj, 0-1 în turul play-off-ului de calificare în optimile Conference League.

Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj, a dezvăluit că a auzit discuții în jurul echipei, în Italia, că „nu s-a mai întâmplat de mult” ca Lazio să aibă atât de puține ocazii de gol într-un meci.

Lazio a învins-o pe CFR Cluj 1-0, la Roma în Conference League, chiar dacă a rămas cu un om în minus încă din minutul 15. Ciro Immobile a adus victoria cu un gol marcat în prelungirile primei reprize, însă n-a putut să-și creeze mai ocazii nici după gol, nici înainte.

ADVERTISING

Fapt care i-a mirat pe italieni. "E supărare, pentru că puteam uşor să prevenim şi să fim mai atenţi la acel gol. S-a făcut diferenţa dintr-o fază fixă. Spuneau cei din anturajul celor de la Lazio, oameni de pe lângă echipă, că nu s-a întâmplat de mult ca Lazio, chiar şi în 10 oameni, să aibă atât de puţine ocazii.

Dacă ne aducem aminte de faza lui Milinkovic-Savic, când Scuffet a apărat, în rest nu a mai avut ocazie periculoasă, poate două şuturi de la distanţă. În rest, n-a mai existat vreo situaţie în care să spunem că meritau să înscrie", a declarat Cristi Balaj pentru Prima Sport.

ADVERTISING

Returul CFR Cluj - Lazio, din play-off-ul pentru optimile Conference League, se joacă joi, 23 februarie, de la ora 19:45.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇