Ofertă oficială făcută de CFR Cluj pentru un fotbalist: A primit răspunsul

Ofertă oficială făcută de CFR Cluj pentru un fotbalist: A primit răspunsul

CFR Cluj a făcut o ofertă oficială pentru un fotbalist, a anunțat conducerea campioanei României după meciul cu Lazio (0-0, în Gruia).

Cristian Balaj, președintele CFR Cluj, a anunțat după meciul CFR Cluj – Lazio 0-0, că i-a fost făcută o nouă ofertă de prelungire a contractului lui Gabriel Debeljuh, cel care mai are doar câteva luni din înțelegerea cu campioana României, scadentă în vară.

După ce a refuzat prima ofertă de prelungire a contractului, golgheterul ultimelor sezoane de la CFR Cluj a spus "nu" și la a doua propunere.

ADVERTISING

Balaj a anunțat că nu va mai exista o altă propunere pe atacantul accidentat grav și aflat în recuperare după ce a suferit o ruptură de ligamente.

"I-am făcut o ofertă de prelungire, a refuzat-o, e mai bună decât cea de dinainte. Nici nu avem cum s-o facem mai bună, pentru că avem un anumit prag, iar el nu a înţeles acest lucru. Asta nu înseamnă că nu rămâne un jucător valoros şi pe care nu-l respectăm. Eu comunic cu el, doar că am anumite limite şi trebuie să mă încadrez", a adăugat preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, conform Orange Sport.

ADVERTISING

Debeljuh a sosit în vara anului 2020 de la Hermannstadt, a marcat 33 de goluri în 103 meciuri şi a fost titularul ales de Dan Petrescu de fiecare dată când l-a avut la dispoziţie în Gruia.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!