Cristina Neagu, deranjată de discuțiile despre salariul său la CSM București: "Nu e treaba mea de unde își ia clubul banii"

Cristina Neagu, deranjată de discuțiile despre salariul său la CSM București: "Nu e treaba mea de unde își ia clubul banii"

Cristina Neagu a ținut să lămurească într-un interviu problema salariului său la CSM București, salariu pe care unii l-au considerat în ultima perioadă mult prea mare, având în vedere că el vine din fondurile Primăriei Capitalei.

În mai multe rânduri aleasă cea mai bună handbalistă din lume, Neagu, numărul 8 la naționala României, care tocmai a ratat calificarea la JO 2021 de la Tokyo, spune că, în opinia sa, merită fiecare euro pe care îl câștigă prin evoluțiile pe care le are pentru CSM București: „Ştiu că există această discuţie, se vorbeşte despre salariul meu. M-a deranjat lucrul ăsta la început. A fost o chestiune destul de stresantă.

ADVERTISING

Nu e neapărat treaba mea de unde-şi ia clubul banii. Eu am semnat pe un salariu, prin ceea ce fac pentru echipă merit fiecare euro din acel salariu. Asta e datoria mea. Să joc pentru echipă, nu să ştiu de unde vin banii. Toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici. Nu ştiu de ce se vorbeşte doar de salariul meu. Şi celelalte jucătoare sunt plătite din bani publici", a sunat declarația făcută de Neagu pentru compania BRD, într-un interviu pe care l-a realizat din postura de imagine reprezentativă a brandului.

Interviu cu Cristina Neagu

Întrebată care este viitorul său la echipa bucureșteană, Neagu spune că va mai juca încă un an aici și apoi poate va accepta o altă ofertă din străinătate: "Voi juca la CSM încă un an, apoi o să vedem. În funcţie de cum mă simt, de rezultate... Toate lucrurile astea contează.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aş vrea să văd că avem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, o echipă care se bate pentru toate trofeele. Trebuie să ştii că mergi în direcţia bună".

În același interviu mai sus amintit, Neagu a dat de înțeles și că va lua o pauză de la echipa națională a României, având acum vârsta de 32 de ani:

Cristina Neagu ia în calcul despărțirea de echipa națională a României

Salariul Cristinei ar fi unul de 17.500 de euro lunar potrivit informaţiilor apărute în spaţiul public în ultima perioadă.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Rafa Nadal, eliminat surprinzător în sferturi la Monte Carlo, turneu pe care l-a câștigat de 11 ori

Mihaela Buzărnescu, cu ochii în lacrimi: "Am muncit ca un câine"

Funeraliile Prințului Philip încep și se încheie cu ”God Save The Queen”. Cum se va desfășura ultimul drum al ducelui de Edinburgh

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇