Cristina Neagu ia în calcul despărțirea de echipa națională a României

Cristina Neagu ia în calcul despărțirea de echipa națională a României

Cristina Neagu, una dintre cele mai bune handbaliste ale lumii, ajunsă acum la 32 de ani, ia în calcul despărțirea de echipa națională de handbal feminin a României după ultimele rezultate ale primei reprezentative.

România a ratat în luna martie calificarea la JO 2021 de la Tokyo, după victoria insuficientă din ultima rundă a Turneului preolimpic de la Podgorica, cu țara gazdă Muntenegru, scor 28-25.

Neagu spune că s-a gândit într-adevăr la despărțirea de echipa națională: ”M-am gândit la o despărțire de națională, mai ales după ce am ratat calificarea la Olimpiadă, m-am gândit că poate ar fi bine să fac o pauză. Nu neapărat să mă retrag. Există această posibilitate, ca în viitorul apropiat să fac o pauză de la echipa națională”, puncta starul de la CSM București, într-un interviu pentru BRD, companie cu care are un contract de reprezentare.

Chiar și așa, românca nu se vede prea mult timp departe de prima reprezentativă, acolo unde e așteptată să evolueze chiar și la JO 2024 din Paris, după spusele selecționerului Adi Vasile:

Selecționerul Adi Vasile a anunțat dacă se va mai baza sau nu pe Cristina Neagu la echipa națională

”Echipa asta națională face parte din mine și cel mai frumos sentiment pe care îl pot trăi pe terenul de handbal este atunci când joc la echipa națională. Cred că sunt, pur și simplu, prea înnebunită după handbalul ăsta, îmi place la nebunie”.

Aleasă de mai multe ori cea mai bună jucătoare a lumii de către IHF, Neagu a bifat două medalii în cariera sa la echipa națională, bronzul de la CM 2015 și tot bronz la Europenele din 2010.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Selecționerul Adrian Vasile și-a găsit cu greu cuvintele după ratarea calificării la Jocurile Olimpice

Radu Voina, atac dur la actuala generație din handbal: ”Echipa națională nu mai există. Nu putem trăi doar prin Neagu”

Clotilde Armand a lansat o hartă interactivă pe care bucureștenii pot semnala stâlpii încărcați cu cabluri

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇