Ciprian Marica vrea să se mute definitiv din România: "Nu mai pot, e inadmisibil"

Ciprian Marica vrea să se mute definitiv din România: "Nu mai pot, e inadmisibil"

Fostul atacant al echipei naționale Ciprian Marica a anunțat că vrea să se mute definitiv din România.

El spune că este nemulțumit de problemele pe care le are cu „sistemul” din România și de faptul că i se pun bețe în roate în afacerile sale.

De asemenea, el este nemulțumit și de schimbările fiscale dese din România, din cauza cărora nu își poate face planuri concrete.

”Da, mă gândesc să plec. Asta nu înseamnă că nu-mi iubesc țara și nu apreciez ce mi-a oferit România, dar mi-e greu să mă regăsesc. Faptul că nu poți să ai un plan, să fie ceva predictibil…

ADVERTISING

Ce treabă are milionarul? Doar așa funcționează lucrurile, stai și te lupți cu sistemul… Te dovedește la un moment dat. Bă, nu mai pot, e inadmisibil. La mine problema s-a pus să facem, să vedem cum putem să facem, pentru sport… Fotbalul mi-a dat atâtea, am vrut să dau ceva înapoi. Asta nu înseamnă că nu mă simt bine acasă și că nu voi veni cu drag de acasă, dar vreau să nu mai am atât stres", a spus Ciprian Marica la podcastul Tare de Tot.

După retragerea din fotbal, Ciprian Marica și-a făcut o academie de fotbal, a investit la Farul, dar are și numeroase afaceri în imobiliare și domeniul hotelier.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇