CFR Cluj schimbă președintele: După Mutu, Cristi Balaj a demisionat și el

CFR Cluj schimbă președintele: După Mutu, Cristi Balaj a demisionat și el

CFR Cluj se schimbă din temelii după eliminarea din Cupa României ca urmare a unui eșec usturător, 0-4 cu Corvinul Hunedoara în deplasare.

Adrian Mutu, antrenorul echipei, și-a dat demisia și a părăsit postul de pe banca tehnică. Lui îi urmează și președintele Cristi Balaj.

Fostul arbitru a anunțat, miercuri, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că demisionează de la CFR Cluj după ce a acuzat stări de rău la finalul partidei care a adus eliminarea ardelenilor din Cupa României, marți, 2 aprilie.

ADVERTISING

"Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie.

În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani", a transmis Cristi Balaj.

ADVERTISING

Astfel, CFR Cluj caută și președinte, nu doar antrenor, după ce Adrian Mutu și Cristi Balaj au demisionat.

Cristi Balaj se afla, oricum, la final de contract cu CFR Cluj, însă zilele trecute își manifestase dorința de a rămâne la echipă.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!