CFR Cluj reacționează după umilința cu Corvinul Hunedoara din Cupa României

CFR Cluj reacționează după umilința cu Corvinul Hunedoara din Cupa României

CFR Cluj a reacționat după umilința din Cupa României, meciul pierdut cu 4-0 în fața Corvinului Hunedoara care a scos echipa din lupta pentru Cupă.

Prin vocea lui Cristi Balaj, președintele clubului, CFR Cluj a reacționat la cald după Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 0-4 în Cupa României.

Balaj a anunțat că, dacă ratează cupele europene, pentru CFR Cluj ar fi un ratat și "vom fi cu toții vinovați".

„Nu mă simt foarte bine fizic. Am plecat mai repede, la golul 3, am fost în picioare, nu am avut acces. Am stat în picioare și nu m-am mai putut uita.

ADVERTISING

E sentimentul pe care l-am avut după ce am ratat calificare împotriva celor de la Pyunik. Nu vreau să am eu opinii la cald. Dacă am acceptat să intru, trebuie să îi felicit pe ce de la Corvinul, și în mod special spectatorii, a fost o atmosferă frumoasă. Mă bucur pentru ei că au participat în număr atât de mare, sper ca fotbalul din Hunedoara să crească pentru că au o echipă frumoasă.

Cea mai mare greșeală e acel cartonaș roșu pe care l-am luat. (n.r. Dacă va fi pedepsit Tacsidis) Vom discuta intern și vom analiza.

ADVERTISING

Jucătorii trebuie să strângă rândurile. Dacă se ratează cupele europene ar fi un an ratat și vom fi vinovați toți. Nu știu care e starea de spirit a patronului. Chiar nu vreau să am opinii, cel mai potrivit e să fiu ponderat. Am o frustrare imensă.

Ieri am fost la antrenament cu Bilașco pentru a le explica importanța meciului, cu un adversar care nu are nimic de pierdut, cu un stadion greu. I-am rugat să fie înțelepți, să nu provoace, și că doar efortul fizic va decide acest meci. Voiam să fiu sigur că am făcut tot ce depinde de noi pentru a merge mai departe și a le conștientiza că meciurile din Cupa României au un specific aparte”, a declarat Cristi Balaj, la Digi Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!