Adrian Mutu amenință cu demisia după Corvinul - CFR Cluj 4-0: "Mă simt umilit. Nu se poate așa ceva!"

Adrian Mutu amenință cu demisia după Corvinul - CFR Cluj 4-0: "Mă simt umilit. Nu se poate așa ceva!"

La flash-interviul de după Corvinul Hunedoara – CFR Cluj 4-0, Adrian Mutu a anunțat, marți seara, că se gândește să plece de la echipă.

Evoluția jucătorilor lui CFR Cluj în înfrângerea umilitoare pe care echipa a suferit-o în fața Corvinului l-a făcut pe Adrian Mutu să-și pună semne de întrebare.

"Briliantul" a spus că își va decide soarta în această seară, iar miercuri va anunța clubul decizia pe care o va lua în privința viitorului său.

"Am venit să vorbesc din respect. Nu se poate așa ceva, mă simt umilit. Când văd că nu se respectă culorile clubului și ce spun eu… O să mă gândesc bine în seara asta și mâine voi anunța clubul ce decizie iau. Bugetul lor este cât 3 jucători de-ai noștri! Nu vorbesc la supărare, o să mă gândesc în seara asta și o să anunț clubul", a declarat Adrian Mutu, după Corvinul - CFR Cluj 4-0, în sferturile Cupei României, la Digi Sport.

ADVERTISING

CFR Cluj a părăsit Cupa României în sferturile de finală după ce a fost învinsă fără drept de apel de Corvinul Hunedoara cu scorul de 4-0.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!