Primul jucător care pleacă de la CFR Cluj: Conducerea i-a stabilit soarta după eșecul cu Corvinul

Primul jucător care pleacă de la CFR Cluj: Conducerea i-a stabilit soarta după eșecul cu Corvinul

CFR Cluj a luat prima decizie importantă după eliminarea din Cupa României în urma înfrângerii usturătoare suferită împotriva Corvinului Hunedoara, 0-4.

Eșecul cu Corvinul Hunedoara a agitat apele la CFR Cluj, care este gata să se despartă de unul dintre cei mai importanți jucători.

Potrivit Fanatik, CFR Cluj este gata să renunțe la serviciile lui Panagiotis Tachtsidis, fotbalist pe care colegii din vestiarul echipei l-au luat în colimator pentru cartonașul roșu pe care l-a luat împotriva Corvinului. Mai mult, se pare că nu este singurul gest al grecului care i-a supărat pe colegi.

ADVERTISING

Tachsidis a luat un cartonaș galben în meciul CFR Cluj - Rapid 0-1, în minutul 77, deși se afla pe banca de rezerve. După "galbenul" încasat, Tachtsidis n-a făcut deplasare la Craiova, pentru meciul FCU 1948 (3-1), iar colegii săi consideră că a căutat să-l primească pentru a lua parte la un concert susținut de Nikos Vertis în Cluj-Napoca.

Sursa citată mai scrie că șefii clubului din Gruia sunt deciși să pună capăt colaborării cu Tachtsidis.

Grecul a jucat 31 de meciuri (2267 de minute) în toate competițiile sezonului, timp în care a marcat de șase ori și a livrat două pase decisive.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!