Ce-a spus Ovidiu Hațegan la revenirea în țară după scandalul monstru de la Paris

Ce-a spus Ovidiu Hațegan la revenirea în țară după scandalul monstru de la Paris

Brigada de arbitri condusă de Ovidiu Hațegan a revenit astăzi în țară, după incidentul de la Paris, din timpul meciului dintre PSG și Istanbul Basaksehir.

Publicitate

"Centralul" le-a spus jurnaliștilor prezenți pe aeroport că UEFA îi interzice să facă declarații și "în câteva zile" se vor afla mai multe amănunte.

Analiza meciurilor si ponturile specialistilor sunt pe GntTips

"Nu insistați, știți foarte bine care e regulamentul. Nu avem voie să dăm absolut nicio declarație. Vă rog să înțelegeți situația. În câteva zile veți avea mai multe detalii, probabil. Vă rog să înțelegeți", a spus Hațegan la revenirea în țară.

În schimb, Sebastian Colțescu, cel de la care a plecat tot scandalul de rasism, a ales o altă ieșire din aeroport, pentru a nu da ochii cu presa.

Publicitate

Meciul dintre Paris Saint-Germain și Istanbul Basaksehir, din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, a fost întreupt în minutul 13 după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colțescu l-a numit „negru” pe Piere Webo, antrenor secund la gruparea din Turcia.

După acest incident, jucătorii lui Istanbul Basaksehir, în fruntea cu Demba Ba, i-au cerut socoteală lui Colțescu si au refuzat apoi să continue meciul în semn de protest.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇