Decizia luată de UEFA după derapajul rasist al lui Sebastian Colțescu

Decizia luată de UEFA după derapajul rasist al lui Sebastian Colțescu

UEFA a reacționat imediat după derapajul rasist al arbitrului român Sebastian Colțescu din timpul meciului dintre Paris Saint-Germain și Istanbul Basaksehir, din grupele Ligii Campionilor.

Meciul a fost amânat pentru astăzi, la ora 19:55, și va fi condus de o altă brigadă de arbitri.

"UEFA este la curent cu incidentul din timpul meciului din Liga Campionilor dintre Paris Saint-Germain și Istanbul Basaksehir și va efectua o investigație amănunțită. Rasismul și discriminarea în toate formele sale nu își au locul în fotbal", se arată într-un comunicat al forului european.

ADVERTISING

Ulterior, UEFA a anunțat că: "Am decis - după discuții cu ambele cluburi - ca minutele rămase din meci să fie disputate mâine (astăzi - n.red.) cu o altă brigadă de arbitri".

Meciul dintre Paris Saint-Germain și Istanbul Basaksehir, din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, a fost întreupt în minutul 13 după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colțescu l-a numit "negru" pe Piere Webo, antrenor secund la gruparea din Turcia.

După acest incident, jucătorii lui Istanbul Basaksehir, în fruntea cu Demba Ba, i-au cerut socoteală lui Colțescu si au refuzat apoi să continue meciul în semn de protest.

ADVERTISING

Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇