Caz fără precedent în Liga Campionilor: Meciul PSG - Istanbul BB a fost întrerupt din cauza arbitrului Sebastian Colțescu, acuzat de rasism

Caz fără precedent în Liga Campionilor: Meciul PSG - Istanbul BB a fost întrerupt din cauza arbitrului Sebastian Colțescu, acuzat de rasism

Meciul dintre PSG și Istanbul Basaksehir a fost întrerupt în prima repriză. Partida se va relua miercuri, de la ora 19:55, cu arbitri noi.

Arbitrul român Sebastian Colțescu e acuzat de rasism, pe motiv că i s-ar fi adresat unui oficial de la Istanbul BB, Piere Webo, cu apelativul „negru”.

Totul a început în minutul 13, când antrenorul secund de la Basaksehir a susținut că arbitrul Sebastian Colțescu l-a numit "negru" pe Webo.

Imediat, atacantul Demba Ba, aflat în tribună, a venit la Colțescu și l-a întrebat: "Ai spus negru? De ce ai spus negru?".

ADVERTISING

"Ești rasist", i-a spus și antrenorul Okan Buruk lui Colțescu.

Totodată, Demba Ba l-a întrebat pe Colțescu de ce nu le spune "albi" jucătorilor cu acest ten.

"Nu sunt rasist", a încercat să se apere Sebastian Colțescu, dar în minutul 22 jucătorii lui Istanbul au părăsit terenul, alături de cei de la PSG.

Meciul a fost întrerupt și turcii nu mai vor să joace. După mai bine de jumătate de oră, UEFA a intervenit și a cerut ca meciul să se reia la ora 23:00, dar turcii nu au apărut pe culoarul de la vestiare pentru a relua meciul!

ADVERTISING

UEFA a propus inclusiv ca meciul să se reia cu Colțescu trimis în camera VAR, dar turcii nu au acceptat. L'Equipe anunță că meciul se va relua miercuri, de la ora 19:55, cu arbitrii noi, iar UEFA a confirmat.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇